Come to UBT and study in University of Warsaw

Programi i studimit: International Relations (BA, MA)
Ky program i perbashket ofrohët për të gjithë studentët nga Kosova dhe rajoni, të cilët dëshirojnë të studiojnë në Universitetin e Varshavës duke qenë pjesë e UBT.

Përmes UBT ju mund të regjistroheni dhe diplomoni në Universitetin e Varshavës

Universiteti i Varshaves bënë pjesë në top 4% të Universiteteve me klasë botërore, dhe njëherit universiteti më i madh në Poloni, me mbi 54,000 studentë, dhe 3,500 staf akademik dhe administrativ.

 

Studentët që kanë interesim për këtë program mund ta ndjekin nga Kosova, pa pasur nevoj të udhëtojnë në Poloni, përmes UBT-së me një çmim prej 1300 euro vitin në Bachelor dhe 2000 euro vitin në Master. Ligjeratat do ti ndiqni në kampusin e UBT-së, me profesorë ndërkombëtar nga Universiteti i Varshavës, dhe në fund mund merrni diploma nga Universiteti i Varshavës.

 

Çmimi: BA=1300 euro viti; MA = 2000 euro viti akademik

Come to UBT go everywhere....

Ky program mundësohet si rezultat i bashkëpunimit në mes UBT dhe Universitetit të Varshavës për programe të përbashkëta.

 

Mundësi për cdo student në Erasmus!

Edhe ju mund të jeni pjesë e studimeve ndërkombëtare në Universitetët më të mira në rajon dhe botë me 100% bursë përmes partneritetit ndërkombëtar që ka UBT me shumë Universitete si pjesë e projektit ERASMUS.


Për më shumë informacione:

UBT - Higher Education Institution

Lagjja KALABRIA p.n., Prishtinë, Kosovë

Web:      http://www.ubt-uni.net     
E-mail:   info@ubt-uni.net
Phone:  +381 38 541 400

Lajme