Mundesi praktike ne Bundestagun Gjerman

Bundestagu Gjerman ofron bursa per studentet Kosovare, duke i dhene mundesine per te shkuar 5 muaj ne Berlin dhe per ta mbajtur nje praktike ne parlamentin e Gjermanise. Kete vit afati per aplikim eshte deri me 15 korrik.
Per me teper info ju lutem vizitoni faqen https://www.bundestag.de/bundestag/europa_internationales/internat_austausch/neue_laender/info/kosovo/247028

Lajme