Aplikoni për Trajnimin në The Cisco® Networking Academy CCNA Discovery and CCNA Exploration

University Education for Business and Technology

organizon trajnimin profesional The Cisco® Networking Academy CCNA Discovery and CCNA Exploration”.

 

Ky trajnim është i hapur për të gjithë zyrtarët e sektorit privat dhe publik si dhe studentët e interesuar.

 

  • Cisco Networking Academy provides general networking theory, practical experience, and opportunities for career exploration and soft-skills development.
  • The Cisco CCNA Discovery provides foundational networking knowledge, practical experience, opportunities for career exploration and soft skills development to help students prepare for entry-level careers in IT and networking.
  • CCNA Exploration is designed for students with advanced problem solving and analytical skills.

 

 

Trajnimi ka gjithsej 72 orë, dhe mbahet në tri module. Afati i fundit  per aplikim:  3 mars 2014.

Çmimi për këtë trajnim është vetëm: 250 Euro ( çmim është përfshirë TVSH)

Për më shumë informata kontaktoni:

UBT

Instituti për Menaxhim dhe Inxhiniering të Ndërmarrjes

Rruga Rexhep Krasniqi p.n. Lagjja Kalabria [(Emshiri) përballë Shtabit të TMK-së]

 

Phone:  038 541 400, Mob: 044 541 400,

 

E-mail:  career.center@ubt-uni.net   URL:  www.ubt-uni.net  

 

Partneri i juaj, i shpejtë, fleksibil, kreativ, kualitativ, kompetent…UBT 

Lajme