Mundesi Internshipi per Studentet e SHKI ne Raiffeisen Bank

Te nderuar student,

Raiffeisen Bank ofron mundesi internshipi per studentet e SHKI ne UBT. Ndaj luten te gjithe studentet e interesuar te paraqiten duke derguar nje CV dhe certifikaten e notave (ose ta shkruajn noten mesatare) mese largu deri me dt.05.07.2013.

Kriteret e aplikimit:

Të jetë student ne vitin e fundit te SHKI ne UBT:

  • Aftësi të mira të komunikimit.
  • Aftësi të mira negociuese.
  • Aftësi të mira analitike organizative dhe nderpersonale.
  • Shkathtësi të avancuara kompjuterike.
  • Të qenit diskret kur është fjala për informata të besueshme.
  • Gatishmëri për punë ekipore dhe aftësi për tu përshtatur shpejt në ambient fleksibil pune.
  • Te kete note mesatare mbi 8.00

Te gjithë kandidatet e interesuar mund të dërgojnë CV-të në adresën elektronike [email protected]

 

*Informatat shtesë mund ti gjeni në katin e III, numër 304, tel: 038 541 400.

Lajme