Çmimi dhe bursat

Cmimi i studimeve: 1200 € (mundësi me këste)

 

Lirimet:

- 20-30% për të punësuarit në Dogana, institucione publike,

- 15% familjarët e dëshmorëve,

- 10% studentët nga e njejta familje,

- 10% studentët në grup,

- 10% e gjithë pagesa në fillim të vitit akademik

- 50% zbritje për studentët nga Komuna e Lipjanit

- Zbritje për studentë të Kolegjit UBT

Lajme