UBT organizon kurs përgatitor TOEFL

Është kurs intensiv i cili ka për qëllim përgatitjen e kandidatëve të cilët dëshirojnë të certifikohen dhe të marrin një çertifikatë të njohur ndërkombëtare. Moduli gjithsej përfshinë 85 orë intensive me profesorë të mirënjohur në ofrimin e një programi të tillë. Gjatë kursit studentët do ti mësojnë shkathtësitë bazë dhe teknikat e rëndësishme për të arritur sa më shumë rezultate.

Lajme