Revista shkencore e UBT-së e vetmja në vend me numër të ISSN-së

Prishtinë,  18 gusht  2011-  UBT,  gjatë këtyre ditëve me të drejtat e plota dhe i vetmi në Kosovë si nga institucionet  publike po ashtu edhe private ka  fituar  Numrin Serik  Ndërkombëtar  të Librit (ISSN).  Ky informacion me karakter ndërkombëtar  u  konfirmua sot nga organizata në fjalë,  menaxhmentit  të lartë të UBT-së. 

 

 
“Prej themelimit të të institucionit të lartë arsimor kemi dhënë kontribut të vazhdueshëm në fushën e kërkimeve shkencore dhe njëkohësisht kemi botuar një numër të konsiderueshëm të revistave në  disiplina  të ndryshme, e sidomos nga fusha e ekonomisë. Kërkimet shkencore i kemi botuar në revista të universiteteve partnere ndërkombëtare. Tash tutje kërkimet  ne  do i orientojmë  në revistën  që e kemi  brenda  të institucionit të lartë arsimor”, tha Prof. Dr Edmond Hajrizi President i UBT-së, pas pranimit të konfirmimit.

 

Numrin  Serik  Ndërkombëtar  i Librit,  ISSN-së,  që renditet  për  UBT është  - Bib ID (66488). Organizata  e  ISSN-së  qendrën  e  saj e ka në Paris të Francës.

Lajme