Njoftim për hapje të ekspozitës “Modernizimi i Ferizajt 1960-1990”

Njoftim për hapje të ekspozitës “Modernizimi i Ferizajt 1960-1990”

 

Përgatitur nga stafi akademik i Fakultetit të Arkitekturës dhe Planifikimit Hapësinor: dr. Kujtim Elezi e PhD Cand. Arber Sadiku etj., si dhe studentët e këtij fakulteti të UBT-së – Dega në Ferizaj, në Galerinë e Arteve të qytetit (Ferizaj), më 12.01.2017, duke filluar nga ora 18:00, do të hapet ekspozita “Modernizimi në Ferizaj në vitet 1960-1990”.
Ekspozita shfaq para publikut pamje të objekteve të ndryshme arkitekturore në qytetin e Ferizajt, gjatë një periudhe 30 vjeçare.

Lajme