UBT ju uron Vitin e Ri 2017, me dëshirën që të jetë vit më i mbarë!

UBT ju uron Vitin e Ri 2017, me dëshirën që të jetë vit më i mbarë!

Rektori i UBT-së, prof. dr. Edmond Hajrizi, u uron të gjithë studentëve, stafit akademik e administrativ dhe të gjithë qytetarëve të Kosovës Vitin e Ri 2017.


Në urimin e rektorit Hajrizi thuhet se fillimet e reja, duhet të shfrytëzohen për një të ardhme më të ndritur, gjë kjo që duhet të shkojë në mendjet e të gjithëve, derisa festojnë ndërrimin e motmoteve.


"Gëzuar Vitin e Ri! Urojmë që të keni përzemërsi e harmoni në familjet tuaja, me miqët dhe me më të dashurit tuaj", thuhet në telegramin e urimit të rekorit të UBT-së, prof. dr Edmond Hajrizi.

Lajme