UBT ua uron Krishtlindjet besimtarëve katolikë

UBT ua uron Krishtlindjet besimtarëve katolikë

Rektori i UBT-së, prof. Dr. Edmond Hajrizi, uron besimtarët katolikë me rastin e Krishtlindjeve.

“Në këtë ditë të veçantë, në emër të stafit akademik dhe administrativ të UBT-së, komunitetit të krishterë ua uroj Krishtlindjet, duke u lutur për paqe, lumturi dhe mirëqenie në familjet e tyre”, thuhet në urimin e rektorit të UBT-së, prof.dr Edmond Hajrizi.

Lajme